بیمار پروانه ای No Further a Mystery

پوست شکننده که به راحتی تاول می‌زند، به خصوص در دست و پا

اما باز نگرانی ناراحتی من از دیدن این حال بچه ام تمامی نداره چون هنوز دلپیچه داره،لطفا یک راه حل به من نشان دهید که این مشکل بچه ام تموم بشه.با تشکر.

او در این راه، هربار با حوادثی روبه‌رو می‌شود و تصمیم‌هایی می‌گیرد که منجر به اتفاقات خاصی می‌شوند. فیلم “درباره‌ی زمان” به‌خوبی می‌تواند تئوری اثر پروانه‌ای و تاثیر اتفاقات جزئی در آینده را اثبات کند.

بیماری پروانه‌ای ارثی یک اختلال ژنتیکی است که مشخصه واضح آن وجود پوستی شکننده است، هر گونه تروما و آسیب وارده به پوست کودک یا فرد مبتلا به این بیماری، صرفنظر از میزان شدت، منجر به پارگی یا تاول می‌شود.

به هیچ وجه بیماری پروانه‌ای قابل پیشگیری نمی‌باشد ولی شما به حد بیشتری می‌توانید از به وجود آمدن عفونت و تاول جلوگیری نمایید.

بعضی وقت‌ها صدمه به طوری جدی می‌باشد که حرکت کودک و استقلال او تحت تاثیر قرار می‌گیرد. از سایر نشانه‌های بیماری می‌توان به موارد پایینی اشاره نمود:

صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۰۲ بروزرسانی: ۱۴۰۳/۰۱/۲۶ ۰ نظر آنچه در این مقاله می‌خوانید بیماری پروانه ای که به عنوان اپیدرمولیز بولوزا نیز شناخته می‌شود، یک بیماری ژنتیکی نادر است و با پوست شکننده که مستعد تاول زدن و پارگی است مشخص می‌شود.

اگر روی پوست کودک تاول‌هایی دیدید که علت به وجود آمدن آن published here را نمی‌دانید، حتماً باید به پزشک مراجعه نمایید. تاول‌های حاد بسیار خطرناک می‌باشند.

برای از بین بردن آن‌ها قبل از اینکه بزرگ شوند، با پزشک خود صحبت کنید. همچنین پزشک محصولاتی را جهت مرطوب نگه داشتن پوست، پیشرفت درمان و پیشگیری از عفونت تجویز خواهد کرد.

اگر زخم ها علایم عفونت گسترده (تب، ضعف، ورم غدد لنفاوی) را نشان دهند، ممکن است پزشک آنتی بیوتیک تجویز کند. 

در ادامه روش‌های درمانی این بیماری را بیشتر توضیح خواهیم داد:

در موارد حاد، ممکن است تاول ها داخل بدن، مانند آستر دهان و یا شکم رخ دهند.

بعد از هر وعده غذایی سعی کنید مقدار کمی عرق نعنا مصرف کنید. سعی کنید کودکتان را بیشتر به شکم بخوابانید. حتما بعد از اینکه شیر خورد باد گلویش را بگیرید

تاول‌ها در لایه زیرین (درم) ایجاد می‌شوند. بیماری اتوزوم غالب معمولا خفیف است و تاول‌ها در دست، پا و آرنج ایجاد می‌شود و ممکن است به سایر نقاط نیز گسترش یابد.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “بیمار پروانه ای No Further a Mystery”

Leave a Reply

Gravatar